Kosmo, 13 November 2010 (Utusan Melayu (M) Bhd, 2010)
Pemimpin-pemimpin negara yang menyertai Sidang Kemuncak Kumpulan 20 (G-20) di sini semalam enggan untuk mendesak negara-negara anggota supaya menilai semula mata wang masing-masing.