Berita Harian, 13 Oktober 2010 - Helmi Abdul Rahim (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Sikap pengotor dan tidak bertangguangjawab segelintir masyarakat di sekitar daerah sini boleh menyumbang kepada peningkatan kes demam denggi.