Berita Harian, 16 Oktober 2010 (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Penjawat awam wanita kini boleh memilih untuk cuti bersalin sehingga 90 hari dan menerima gaji penuh berbanding 60 hari sebelum ini.