Kosmo, 04 Oktober 2010 (Utusan Melayu (M) Bhd, 2010)
Perkhidmatan perpustakaanpermainan atau i-Play Toy Library boleh membantu memikat masyarakat memanfaatkan perpustakaan sebagai pusat pembelajaran seoanjang hayat, titah Raja Muda Perlis, Tuanku Syed Faizuddin Putra Jamalullain.