Berita Harian, 31 Oktober 2010 (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Majlis Raja-Raja Melayu menyatakan kebimbangan dan memandang berat trand politik semasa di negara ini yang dilihat sedang meniup angin perkauman dan mncabar kedaulatan perlembgaan negara.