Berita Harian , 05 Oktober 2010 - Umi Nadirah Abdul Rahman (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Sultan Johor, Sultan Ibrahim bertitah rakyat tidak mempunyai hak membahaskan kuasa Raja yang termaktub dalam Perlembangan Persekutuan dan Undang-undang Tubuh Negeri