Berita Harian , 12 September 2010 - Kadir Dikoh (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Ketika membelek-belek nombor dalam telifon bimbit menjelang Syawal, penulis terpaksa memandam beberapa nama termasuk kawan, kenalan dan saurada mara yang tersimpan sejak beberapa tahun lalu kerana mereka sudah tiada lagi di dunia dana ini. Rasa sayu, terkedu dan insaf tiba-tiba memecah kesunyian subuh awal pagi Syawal.