Harian Metro , 11 Oktober 2010 - Meor Redwan Ahmad; Iskandar Shah Mohamed; Mohd Nur Asnawi Daud (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
"Saya melihat ada mayat tanpa kepala dan ada yang putus tangan sebaik turun dari bas selepas kemalangan. Keadaan begitu tragis kerana banyak mayat bergelimpangan." kata Bohari Saikon, 48, saksi kemalangan ngeri menyebabkan 12 kematian membabitkan dua bas, tiga kereta dan sebuah ban di Kilometer 223 Lebuhraya Utara-Selatan (Plus) arah Selatan berhampirn Pedas, Petang semalam.