Sinar Harian, 20 September 2010 - Akmaliah Razak (Kumpulan Karangkraf Sdn. Bhd., 2010)
Kes buli menimbulkan suasana tidak selamat kerana hampir setiap hari, sekolah diserata dunia menghadapi masalah disiplin pelajar mereka dan gejala yang berlaku di dalam komuniti ini menimbulkan kebimbangan masyarakat khususnya para ibu bapa.