Berita Harian, 2 Jun 2010 - Mohd Harzrul Aminuddin; Ahmad Ismail (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
"Kes ini adalah kali pertama di sini dan ini membuktikan pengedar dadah sekarang melakukan pelbagai tektik bagi mengaburi mata pihak berkuasa"