Berita Harian, 10 Jun 2010 - Samadi Ahmad (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Tindakan kontraktor pemungut sampah meletakkan tong sampah di pekarangan bangsal sampah di blok A2 Pangsapuri Putra Harmoni, Presint 9 di sini mengundang pelbagai masalah kepada penduduk setempat, termasuk ancaman dari segi kesihatan dan membahayakan keelamatan diri.