Harian Metro, 04 Ogos 2010 (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Qari dari Mesir, Hani Abdel Aziz Ahmed dan qariah Pakistan, Samian Khanan muncul johan Tilawah al-Quran Peringkat Antarabangsa ke-52, di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC) di sini, malam tadi.