Berita Harian , 2 Jun 2010 - Sazarina Shahrim (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Semua 12 rakyat Malaysia yang berada dalam kapal Mavi Marmara yang diserang Komando Israel ketika misi menghantar bantuab kemanusiaan ke Gaza, kelmarin , disahkan selamat dan kini ditahan di negara itu.