Kosmo, 14 Jun 2010 - Ammar Jazlan Mad Lela (Utusan Melayu (M) Bhd, 2010)
"Kami tidak makan sejak tiga hari lalu." Kata-kata seorang penghuni Rumah Anak-Anak Yatim Tak Al Sultan di Rafah masih terngiang -ngiang di telinga Dr.Jamnul Azhar Mulkan.