Kosmo, 05 September 2010 - Siti Nor Afzan Kasiman (Utusan Melayu (M) Bhd, 2010)
Hampir 23 tahun peperangan melanda Afganistan, belum ada tanda-tanda rakyat negara itu dapat lari daripada konflik, bahkan kehidupan di bumi tandus itu diramal semakin rumit.