Berita Harian, 05 June 2010 - Azrul Affandi Sobry (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Allah itu Maha Berkuasa. Kunfayakun, jika dikata jadi, maka akan berlaku.Kuasa Allah juga jelas ditunjukkan ketika serangan komandoIsrael ke atas kapal Mavi Marmara ahad lalu yang disaksikan bukan seorang malah hampir kebanyakan sukarelawan Malaysia yang turut serta dalam misi bantuan kemanusiaan ke Gaza itu.