Harian Metro , 03 Jun 2010 - Amir Abd Hamid (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Saya hanya ingat mati dan berserah kepad Allah sebaik saja cahaya laser senjata seorang unit komando tentera laut Israel dihalakan tepat ke dahi saya, kata Ashwad Awani, 25, wartawan Astro Awani ketika dihubungi sejurus melepasi sempadan Israel-Jordoan, semalam.