Berita Harian, 31 Ogos 2010 - Haspaizi Mohd Zain (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Pelajar Indonesia yang menuntut di negara ini mahu kerajaan mereka mengambil tindakan terhadap Kumpulan Benteng Demokrasi Rakyat Malaysia (BENDERA) yang melontar najis dan membakat Jalur Gemilang kerana perbuatan itu bercanggah dengan jatidiri rakyat negara itu.