Berita Harian, 31 Ogos 2010 - Kamal Ahmad (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Kerajaan Republik Indonesia sudah berjanji untuk menyiasat siapa dalang di sebalik siri kejadian demokrasi dan penjabulan terhadap Kedutaan Besar Malaysia di Jakarta sejak 16 Ogos lalu. Persoalannya, apakah Wisma Putra juga akan melakukan siasatan sendiri berhubungan kejadian melampau itu.