Harian Metro, 03 September 2010 (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Imej negara ini sekali lagi 'diserang' apabila pihal polis Indonesia menuduh Malaysia antara pengilang dadah syabu terbesar di dunia susulan penahanan puluhan penyeludup dadah di republik berkenaan