Sinar Harian, 11 Ogos 2010 (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2010)
Cinta itu ialah suatu perasaan atau berperasaan sangat sayang kepada negara, orang tua, kebebasan dan lain-lain.Malahan rasa sangat asyik berahi antara seorang lelaki dengan wanita pun dikatakan cinta.