Berita Harian , 09 Julai 2010 (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Seramai 22 penduduk miski, warga tua, ibu tunggal dan orang kuan upaya (OKU) dikawasan Dewan Undangan Negeri (DUN) Dengkil di sini bersyukur menerima bantuan dalam usaha membantu meringankan beben mereka.