Berita Harian , 01 Julai 2010 - Nik Salida Suhaila Nik Saleh (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Setelah setengah tahun sesi persekolahan berlalu, masih ada pelajar yang dibuli terutama di asrama. Perbuatan tidak bertamadun itu seakan memjadi satu budaya yang tidak dapat ditinggalkan, malah semakin teguh diwarisi segelintir pelajar yang mengambil peluar menjadi ' orang yang lebih tua' untuk memperlakukan 'budak kecil' sesuka hati.