Sinar Harian, 03 Jun 2010 (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2010)
Seramai 53 warga Indonesia sanggup berhimpit-himpit bersembunyi di tempat letak beg di dalam sebuah feri selama berjam-jam lamanya dalam usaha mereka untuk pulang ke negara asal secara haram.