Berita Harian , 01 September 2010 - Nor Hatina Shuib (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Seperti ada pesta mural dan graviti.Itulah yang terlintas di fikiran ketika melihat lapan dinding di sekeliling Seksyen 13, di sini, diwarnakan dengan pelbagai corak dan tulisan tidak berfaedah hasil karya 'pencinta seni tanpa tauliah'.