Harian Metro , 14 June 2010 - M Jasni Majed (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Jabatan Pengangkutan Jalan (JPJ) bercadang mengemas kini kurikulum memandu hujung tahun ini dengan harapan dapat memperkemaskan pembelajaran dan pemahaman tentang pemanduan kepada pengguna jalan raya.