Berita Harian, 31 Mei 2010 - Farihad Shalla Mahmud (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Tidak dinafikan, sentuhan wanita yang cukup popular dengan lagu Biarlah Rahsia ini sering menghasilkan emas. Apabila bergelar penyanyi, satu demi satu anugerah menjadi miliknya. Kemenangan selalu menimbulkan perasaan kurang senang sesetengah pihak.