Kosmo, 29 Julai 2010 (Utusan Melayu (M) Bhd, 2010)
Orang ramai diingatkan supaya sentiasa berwaspada terhada percubaan kumpulan tertentu mencuri e-identiti (phising) dengan mengambilkesempatan daripada langkah Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN) mengembalikan lebihan bayaran cukai ketika ini.