Berita Harian , 05 Jun 2010 - Sarah Sulaiman (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Amira, 17, sepatutnya berada di rumah mengulangkaji pelajaran untuk menghadapi pepereksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) Oktober ini, tetapi kini sibuk menguruskan seorang bayi lelaki yang dilahirkan bulan lalu di Pusan Perlindungan Wanita Baitul Ehsan