Berita Harian, 05 Mac 2010 - Ibrahim Abdullah (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Rumah tangga tempat berteduh dan menjanjikan sejuta kedamaian dan kasih sayang harmonis dalam institusi kekeluargaan.