Berita Harian, 05 Ogos 2010 (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Menteri Besar, Datuk Seri Ahmad Said, mempersoalkan perangkaan Jabatan Pendaftaran Negara (JPN) mengenai jumlah kadar kelahiran bayi luar nikah yang tinggi terutama di kalangan remaja di negeri ini.