Sinar Harian, 27 Jun 2010 - Norjimi Azmi Latif (Kumpulan Karangkraf Sdn. Bhd., 2010)
Yamin Tasrim, 28 (bukan nama sebenar0 baru mendirikan rumah tangga setahun lalu, namun sudah ada 'badai' dalam rumah tangganya apabila dia 'gagal' memuaskan isteri setiap kali mengadakan hubungan intim.