Harian Metro, 26 Julai 2010 - Noor Mohamad Shakil Hameed (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Secara tiba-tiba kita dikejutkan dengan beberapa kes saman dan laporan polis membabitkan sama ada ibu mahu pun bapa terhadap anak kandung sendiri akibat pelbagai kejadian malang yang cukup menyayat hati yang akhirnya dirumuskan sebagai kes derhaka si ank terhadap ibu bapa sendiri.