Kosmo, 05 Ogos 2010 (Utusan Melayu (M) Bhd, 2010)
seorang kakitangan Jabatan Kesihatan Pulau Pinang nati manakala empat yang lain disahkan positif balteria Leptopirosis atau air kencing tikus di negeri ini.