Sinar Harian, 29 Julai 2010 (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2010)
Sukap menunding jari dan menyalahkan pihak lain tidak akan mampu menyelesaikan masalah denggi yang berpunca dari keadaan persekitaran kotor dan terabai hingga ia dijadikan tempat pembiakan Aedes