Metro Ahad, 16 Mei 2010 - Norlaila Hamima Jamaluddin (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Pelbagai promosi pelancongan dan potongan harga menarik daripada syarikat penerbangan membuatkan desakan untuk bercuti ke luar negara walaupun ke negara jiran sukar ditolak. Dari segi kewangan anda munkin mampu mengunjungi mana-mana negara diingini, tetapi satu soalan yang perlu anda tanyakan pada diri sendiri adalah anda benar-benar layak untuk terbang?