Kosmo, 14 Julai 2010 (Utusan Melayu (M) Bhd, 2010)
Kementerian Kesihatan telah membatalkan lesen 18 syarikat pembungkusan air minuman daripada air paip yang dibotolkan kerana gagal mematuhi syarat-syarat lesen.