Kosmo, 29 Julai 2010 - Noor Hasliza Nusi (Utusan Melayu (M) Bhd, 2010)
Persatuan Pengguna Pulau Pinang (CAP) mendakwa seseorang yang meminum sebanyak 20 gelas minuman 3-in-1 dalm tempoh sebulan berpotensi untuk menghidap 60 jenis penyakit kronik.