Sinar Harian, 11 Ogos 2010 (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2010)
Dari awal Januari hingga minggu terakhir Julai, Majlis Bandaraya Shah Alam (MBSA) mencatatkan 558 kes demam denggi di seluruh kawasan pentadbirannya, iaitu dadi jumlah itu, sebanyak 510 meliatkan kes demam denggi (DD) manakala itu 48 kes demam denggi berdarah (DDB)