Berita Harian , 5 Jun 2010 - Karim Sulaiman (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Saya tidak suka orang merokok serta mendidik anak supaya membenci rokok . Alhamdulillah, setakat ini usaha itu berkesan . Saya dan isteri sentiasa mengingatkan anak kesan buruk dan bahaya merokok, bukan saja kepada diri sendiri, malah orang sekelilingnya.