Harian Metro, 29 April 2010 - Muhammad Ali Hashim Tan Sri (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Minggu lalu saya ke Kota Bahru untuk membentang kertas kerja mengenai Jihad Bisnes kepada lebih 1,000 peniaga di Simposium UsahawanPerusahaan Kecil dan Sederhana (PKS) dalam 1 Malaysia anjuran Mara.