Sinar Harian, 19 Mei 2010 (Kumpulan Karangkraf Sdn. Bhd., 2010)
Sejajar dengan hasrat kerajaan yang menekankan kreatviti serta inovasi dalam setiap aspek urus tadbirnya, Perpustakan Negara Malaysia tidak ketinggalan menyahut saranan itu dengan melancarkan Community Of Practice (COP) di isini.