Kosmo, 20 Mei 2010 (Utusan Melayu (M) Bhd, 2010)
Orang ramai berpeluang menemui pelakon antarabangs, Datuk Michelle Yeoh yang dipilih sebagai ikon dalam program Marilah Membaca 1Malaysia anjuran Perpustakaan Negara yang akan diadakan bulan depan.