Harian Metro, 15 Mei 2010 - Yusliza Yakimir Abd Talib (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Berita baik buat ulat buku kerana mereka tidak perlu lagi berkunjung ke pepustakan untuk meminjam buku sebaliknya hanya membuat pinjamaan secara online melalui peortal U-Library yang akan diperkenalkan tidak lama lagi.