Harian Metro, 11 Mei 2010 - Zatul Iffah Zolkiply (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Perpustakaan Tun Abdul Razak, Universiti Teknologi Mara (UiTM) Shah Alam, dipilih pemenang Anugerah Perpustkaan Cemerlang (APC) Persatuan Pustakawan Malaysia (PPM) 2009 bagi kategori Perpustakaan Besar pada majlis penyampaian di Auditorium Perpustakaan Negara Malaysia (PNM).