Berita Harian, 18 Mac 2010 - Sarfarizmal Md Saad (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Perlembagaan Malaysia, Perkara 152, Akta bahasa Kebangsaan, menyatakan bahawa bahasa Melayu adalah bahasa kebangsaan bagi negara ini.