Berita Harian, 19 Mei 2010 - Shamsul Amri Baharuddin (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Biarpun kita belum mencapai perpaduan yang diimpikan namun kita sudah menjalin hubungan kerjasama antara kaum dan kelompok, berkongsi aktiviti budaya pinjam-memimjam unsur budaya masing-masing.