Berita Harian, 19 Mei 2010 - Noor Mohamad Shakil Hameed (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Ketika berucap pada majlis Perhimpunan Penjawat Awam 2010, minggu lalu, Datuk Seri Najib Razak, memberi penekanan kepada perlunya masyarakat mengiktiraf prestasi luar biasa penjawat awam dan jabatan kerajaan.