Berita Harian, 19 Mei 2010 - Misiah Taib (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Kami bukan anti-Barisan Nasional (BN) tapi kami sudah bosan dengan Parti Rakyat Bersatu Sarawak (SUPP) yang pemimpinnya asyik bertelagah sesama sendiri.