Harian Metro, 15 Mei 2010 - Idris Musa (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Kongres Kesatuan Pekerja-pekerja dalam Perkhidmatan Awam (Cuepacs) mahu gelaran status Kumpulan Sokongan bagi penjawat awam ditukar kepada Kumpulan Pegawai Pelaksana supaya dapat membentuk budaya kerja lebih kreatif dan cemerlang.